JEJU MACAM NARNIA!

Hi semua!

Nak tengok tak gambar-gambar cantik dan indah di Pulau Jeju semasa musim sejuk! Admin berpeluang merasai salji di Pulau Jeju minggu lepas. Bukan sahaja salji, ribut dan taufan salji satu pakej! Continue reading “JEJU MACAM NARNIA!”

Advertisements

PEMETIK BUAH OREN DI JEJU!

Annyeong!

Korang nak tahu tak selain melancong melihat pemandangan sahaja, Pulau Jeju memang sangat terkenal dengan buah oren atau kita panggil sebagai Tangerine!

Musim sejuk di Jeju tak sah kalau tak makan buah oren ni tau! Continue reading “PEMETIK BUAH OREN DI JEJU!”

ROMANTIKNYA CAMELLIA HILL JEJU!

Annyeonghaseyo 🙂

Admin baru pulang dari Jeju beberapa hari lepas dan masih terngiang-ngiang dan terbayang-bayang keindahan pulau jeju, terutamanya di Camellia Hill.

Adakah anda bersedia untuk terpesona dengan musim sejuk di Jeju? Bercakap tentang tempat-tempat pelancongan terkenal di Jeju, Camellia Hill patut jadi  tempat yang wajib pergi! Continue reading “ROMANTIKNYA CAMELLIA HILL JEJU!”

MUSLIM FASILITI DI JEJU YANG RAMAI TIDAK TAHU!!

Annyeong semua!

Admin perasan kebelakangan ini banyak dapat pertanyaan mengenai fasiliti Muslim di Pulau Jeju ni ha!

Ni mesti gara-gara penangan Airasia X yang buat penerbangan terus dari KL ke Jeju!

Dahla harga murah kaw2 uols, lagi murah dari tiket admin balik ke kampungku 😦

Admin dengar2 dah ramai yang beli tiket murah tu kan. Untunglaaa, banyak cuti nampak 😛

Continue reading “MUSLIM FASILITI DI JEJU YANG RAMAI TIDAK TAHU!!”

#airasiaxjeju #visitjeju

Hello Jeju!!

Hi, rasanya tak perlu admin utarakan di sini mengenai berita ini kan?

Akhirnya, setelah lama penantian dan demi penantian, akhirnya mimpi-mimpi kita menjadi kenyataan. (gituu)

Ada siapa yang dah book direct flight ke Pulau Jeju?

Boleh book cepat2 sebelum 15 Oktober 2017!

Harga promosi serendah RM199 sahaja!

Picture-1

 

14

 

111

Jom ke Jeju!